Met de kennisfunctie van het expertisenetwerk Overijssel leren we van casuïstiek van jeugdigen en gezinnen met meervoudige complexe problematiek, van elkaars professionaliteit als zorgverleners en van de onderlinge samenwerking als zorgorganisaties rond de cliënt. Onderzoek hiernaar helpt onze kennis te vergroten en de hulp aan jeugdigen en gezinnen met meervoudige en complexe problematiek te verbeteren. Dat doen we onder andere door de RET’s te monitoren.

Een belangrijk onderdeel van de kennisfunctie is de inventarisatie van de bestaande kennisnetwerken in Overijssel en de doelstelling(en), werkwijze en onderzoeksagenda van deze netwerken. Met als doel te komen tot relevante samenwerking en een gezamenlijke onderzoeksagenda.

Omdat het overzicht van netwerken niet volledig is, komen we graag in contact met voorzitters van bestaande netwerken. Ben jij of ken jij die voorzitter van een zorgnetwerk in Overijssel, die ook gelooft in samenwerken aan zorg? Dan zoekt het Expertisenetwerk Overijssel jou! Vanuit het Expertisenetwerk Overijssel willen we dat lokale, regionale en bovenregionale professionals en netwerken elkaar kennen, samenwerken, kennis uitwisselen en daardoor ook sneller en betere hulp in kunnen zetten voor de meest complexe problematiek in gezinnen. Wil jij meewerken aan het ontsluiten van die kennis en hulp aan elkaar in Overijssel? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je nieuws ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief onderaan deze pagina.