Op donderdag 20 april 2023 organiseert het Expertisenetwerk Jeugd Overijssel een werksessie voor alle professionals in ons netwerk. Tijdens de werksessie delen we de laatste stand van zaken van het Expertisenetwerk en de opgaven. Daarnaast gaan we in diverse deelsessies aan de slag om per opgave vraagstukken te bespreken en plannen te ontwikkelen.

Het thema van de werksessie is: Hoe brengen we “Ja, en” samen in de praktijk?

We hebben maar twee woorden nodig om het met elkaar voor elkaar te krijgen en die woorden zijn: “Ja, en”.  Door “Ja, en” tegen elkaar te zeggen kunnen we elkaar helpen net die stap extra te zetten voor jeugdigen en hun gezin.

In oktober 2022 ondertekenden de bestuurders van 25 gemeenten, 3 GI’s en 14 zorgaanbieders het samenwerkingsconvenant van het Regionaal Expertteam Overijssel. In het convenant staat hoe wij met elkaar samen willen werken rondom jeugdigen en hun ouders met complexe problematiek. Het is mooi dat deze afspraken op papier staan. Tijdens de werksessie willen we de afspraken uit het convenant verder uitwerken naar de praktijk en zetten we de eerste stap naar de uitvoering van het convenant.

Speciaal voor nieuwe professionals in het netwerk organiseren we voorafgaand aan de werksessie een introductiebijeenkomst over het Expertisenetwerk. Zo ben je meteen op vlieghoogte en leer je je (nieuwe) collega’s in het netwerk snel kennen.

Save the date en meld je alvast aan

Aanmelden kan nu al door onderstaande formulier in te vullen. Geef je aan of je ook meedoet in de sessie voor nieuwe professionals?

Donderdag 20 april 2023, locatie n.n.t.b.

Tijd: 16.00 - 19.00 uur

Aanmelden Werksessie

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

En uiteraard vinden we het fijn als je deze Save the date deelt in je netwerk.

We zijn druk bezig een interessant programma samen te stellen. De definitieve uitnodiging volgt binnenkort. Graag tot 20 april met de werksessie.

Namens het Expertisenetwerk Jeugd Overijssel,

Inge Busschers,

Programmamanager