We stellen graag de nieuwe voorzitter van het RET aan je voor: Arjanne Rorije. Ze is sinds de tweede week van maart gestart als voorzitter bij het RET.

Mijn naam is Arjanne Rorije en samen met mijn man en 2 tieners woonachtig op de prachtige Veluwe. Ik mag hier graag mijn hardlooprondje maken en geniet dan van de mooie natuur. De natuur is altijd al mijn oplaadpunt geweest voor de hectiek in het werk en zal ik nodig blijven houden.

Ik loop al een aardige tijd rond in het sociaal domein waarbij ik zowel intramuraal als extramuraal heb gewerkt binnen verschillende functies. Sinds 2015 ben ik werkzaam geweest bij een aantal gemeentes. Ingewikkelde vragen mocht ik graag oppakken en vooral als er buiten de kaders gedacht moest worden. In mijn laatste functie heb ik vooral ervaring opgedaan op het snijvlak van zorg en veiligheid, gericht op procesregie voor zowel volwassenen als jeugd. Dat maakt dat ik uit een flinke rugzak van opgedane kennis kan putten.

Voor de functie van voorzitter zie ik dat als handig gereedschap. Naast mijn opgedane kennis kan ik ook spreken vanuit ervaringsdeskundige ‘ouder’. Als jongere heb ik zelf moeten ervaren dat thuis wonen niet meer ging, wat altijd een blijvende indruk op je als mens achter laat. Daarnaast een dochter met ASS die volledig was vastgelopen en probeer dan maar eens door de bomen je kind maar eens te zien. Gelukkig gaat het allemaal weer goed. Deze ervaringen neem ik ook bewust mee in mijn werk en ik weet, het is kwetsbaar door dit te benoemen. Gelukkig weet ik ook dat we allemaal mens zijn met onze eigen bagage. We spreken of zien elkaar gauw eens, hartelijke groet Arjanne.

Arjanne is bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gerelateerde onderwerpen