Om maar met de deur in huis te vallen: de werksessie op 20 april gaat niet door. We vinden dat erg jammer, maar wel de beste keuze voor nu. Daar vertellen we je in dit bericht meer over.

Analyse huidige zorglandschap

In februari gaf de stuurgroep van het Expertisenetwerk Jeugd Overijssel, bestaande uit bestuurders vanuit gemeenten, zorgaanbieders, onderwijs en jeugdbescherming, opdracht aan het kernteam om een analyse te maken van ons huidige zorglandschap voor jeugdigen met complexe problematiek. In de analyse nemen we op om hoeveel jeugdigen het gaat en welke vragen er leven onder de jeugdigen en hun ouders, welk aanbod welke zorgaanbieder biedt en welke hiaten we zien en hoe we deze dan gaan opvullen? We gaan invulling geven aan de ontwikkelopgaven die voortkomen uit de analyse.

Invulling ontwikkelopgaven

De werksessie was een mooi moment om daar samen vanuit ons netwerk een eerste stap mee te maken. Het is op dit moment te vroeg om een echt goed inhoudelijk programma te organiseren. Daar hebben we meer tijd voor nodig. We verplaatsen de werksessie dan ook naar een nader te bepalen moment. Zodra de nieuwe datum bekend is ontvang je van ons daarover informatie en we hopen je dan alsnog te mogen verwelkomen.

Zoals je allicht weet versturen we (on)regelmatig nieuwsupdates over de ontwikkelingen in het zorglandschap. Daar gaan we wel onverminderd mee door. Zo lees je in de volgende nieuwsupdate over de bovengenoemde analyse, wat de bedoeling is van de Verklarende Analyse en over een bijeenkomst die we organiseerden met jeugdigen in het kader van wachttijden.

Mocht je naar aanleiding van deze mail vragen hebben, dan horen we natuurlijk graag van je. Je kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We houden je op de hoogte!

Met vriendelijke groet,

Het kernteam van het Expertisenetwerk Jeugd Overijssel

Gerelateerde onderwerpen